Apple pokreće uslugu "Kupi sada, plati kasnije"

Kompanija Apple najavila je ulazak na tržište usluge "Kupi sada - plati kasnije" (Buy now - Pay later), koja je postala veoma popularna tokom pandemije korona virusa.
Apple pokreće uslugu "Kupi sada, plati kasnije"
Foto: Pixabay
U SAD će od ove jeseni oni koji koriste Apple Pay moći da odaberu kupovinu u četiri rate tokom šest nedelja "bez kamate ili druge naknade".
Usluga će zavisiti od mreže Mastercard, dodala je kalifornijska kompanija koja nije prva koja nudi takvu uslugu. Od ranije to čine PayPal i Affirm, koji je partner Amazona.
"Kupi sada - plati kasnije" počela je za vreme epidemije korona virusa i tada su se umnožila partnerstva Apple sa trgovcima.

Teme

APPLE
  • Mika

    15.06.2022 21:35
    Jedino sto moras da imas iPhone da bi mogao da kupis MacBookPro, ili slicno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija