Mask kaže da će se povući sa mesta direktora Tvitera ako korisnici tako odluče u anketi

Novi vlasnik Tvitera Ilon Mask bi mogao uskoro da ode sa pozicije direktora kompanije ukoliko tako izglasaju korisnici u anketi koju je objavio.
Mask kaže da će se povući sa mesta direktora Tvitera ako korisnici tako odluče u anketi
Foto: Beta/AP
U nedelju uveče on je napravio anketu na svom profilu sa jednim pitanjem: Da li bi trebalo da se povučem sa mesta direktora Tvitera?
"Ispoštovaću rezultate ove ankete", dodao je on, a u narednim tvitovima je sugerisao da je ozbiljan u vezi sa odlaskom iz kompanije.
Za sada je 56 odsto ljudi glasalo za njegov odlazak, a 44 odsto da ostane.
 
 
Otkako je kupio Tviter za 44 milijarde dolara i preuzeo dužnost izvršnog direktora krajem oktobra, Mask je ulazio iz jedne kontroverze u drugu. 
 
Odmah po dolasku je otpustio otprilike polovinu zaposlenih i brojne direktore, a zatim je ostalima dao ultimatum koji se mnogima nije svideo pa su otišli. 
 
Potom je aktivirao revidirani sistem naplate verifikovanih profila u iznosu od osam dolara, a često je i menjao pravila na društvenoj mreži.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija