Brata Svetozara Marovića pustili, pa ponovo uhapsili na kapiji zatvora

Bivši potpredsednik Budve Dragan Marović ponovo je jutros uhapšen ispred zatvora u Podgorici, nakon što mu je istekao šestomesečni pritvor.

Marović je u zatvoru zbog sumnje da je učestvovao u nezakonitoj trgovini nekretninama, kojom je budžet Budve oštećen za par desetina miliona evra.

Njemu je rano jutros istekao šestomesečni pritvor, ali su ga po izlasku iz zatvora kod Podgorice, na kapiji, sačekali inspektori Odeljenja za suzbijanje organizovanog kriminala i ponovo uhapsili, objavile su podgoričke Vijesti.

Dragan Marović je brat visokog funkcionera vladajuće Demokratske partije socijalista (DPS) Svetozara Marovića koji je od decembra prošle godine takođe u zatvoru zbog sumnje da je oštetio gradski budžet. Među osumnjičenima su i sin Svetozara Marovića, Miloš, bivši gradinačelnici Budve Rajko Kuljača i Lazar Rađenović.

Kuljači je dodeljen status svedoka saradnika, dok su se Miloš Marović i Lazar Rađenović nagodili sa tužilaštvom. Oni su pušteni iz zatvora i dogovorili se da će državi platiti određene svote novca koje je odredilo Tužilaštvo.

Autor: Beta

  • dok

    13.02.2016 16:13
    Kameleon oci i samo muljaj!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.