Pokušao da proda ćerku da kupi iPhone i motor

Jedan Kinez osuđen je na tri godine zatvora, jer je svoju bebu od 18 dana prodao preko interneta kako bi kupio iPhone.

Čovek koji se u medijima pominje samo kao "A Duan" iz provincije Fuđen na jugoistoku Kine, pronašao je kupca za svoju novorođenu ćerku putem društvene mreže QQ i od njega tražio 3.500 dolara za bebu. Od tog novca navodno je planirao da kupi iPhone i motor.

Majka je radila više poslova, dok je otac provodio vreme u internet kafeima. Oba roditelja imala su 19 godina u vreme kada je došlo do neplanirane trudnoće. Pošto nemaju novca da izdržavaju bebu, devojčica je ostala kod sestre kupca, nakon što se on predao policiji.

Majka je navodno rekla policiji: "I sama sam usvojena, a mnogi ljudi u mom rodnom gradu šalju svoju decu drugim ljudima da ih odgajaju. Ja stvarno nisam znala da je to nelegalno". Ona je dobila uslovnu kaznu od dve i po godine.

Autor: B92

  • zivan

    10.03.2016 07:50
    Pa kod nas ima slucajeva da se cerka prodaje i bez potrebe kupovanja pametnog telefona. Ne vidim sta je cudno u ovoj vesti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet