Nemački par ubijao, kasapio i spaljivao žrtve

Nemački par Vilfred V. (46) i Anđelika B. (47) je uhapšen i optužen za dvostruko ubistvo žena za koje je ustanovljeno da su držane kao taoci, mučene i na kraju svirepo ubijene.

Anđelika je navodno priznala da je počinila ova krivična dela, ali je Vilfred sve porekao. Policija ima osnovane sumnje da veruje da dve žene nisu jedine žrtve ovog para, tako da je pristupila detaljnoj pretrazi kuće u kojoj žive u Heksteru u severoistočnom delu Nemačke.

Suzana F. (41) koja je bila zarobljena i mučena od strane ovog nemilosrdnog para, preminula je u bolnici, a policija već nedeljama istražuje taj slučaj.

Zvaničnici policije tvrde da imaju razloge da veruju da je par usmrtio još jednu mladu ženu, Aniku V. (33), koja je nakon  psihičke torture, ubijena, a njeni ostaci su spaljeni u kaminu. Obe žrtve javile su se na romantični oglas koji je par dao, a nakon toga su premlaćene, vezivane, gažene i ubijene.

Zločini se više povezuju sa demonstracijom moći, nego sa seksom. Anđelika je u izjavi rekla da je izvršavala naredbe bivšeg supruga. Tvrdi da ga se bojala, jer je u prošlosti mučio i nju.

Dosadašnja istraga je pokazala da postoji verovatnoća da postoji i žrtva koja je preživela susret za ovim parom zločinaca.

Autor: Jutarnji.hr

  • EVO

    04.05.2016 12:33
    sad
    Miljo čuvaj se!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet