Dečak se slučajno obesio zbog šale na Jutjubu

Dečak se slučajno obesio dok je pokušavao da izvede šalu "vešanja" iz videa na Jutjubu, a bespomoćna majka je zatekla telo 11-godišnjeg dečaka obešeno u ormaru. Do nesreće je došlo u Džordžiji, SAD.

Majka dečaka Sentensija Stoks pripremala je doručak za sina Ondrisa Basa i još troje svoje dece u trenutku kada se odigrala tragedija. Deca su majku obavestila da njihov brat ne diše i kada je otrčala do njegove sobe presekla je kanap i pokušala da oživi sina.

Pozvala je Hitnu pomoć koja ga je odvezla u dečju bolnicu u Atlanti, ali je preminuo od zadobijenih povreda dan kasnije.

Gospođa Stoks tvrdi da je dečak gledao "snimke podvale" u kojima je prikazivano i vešanje pre nego što je umro prošle nedelje, piše danas Independent.

Objasnila je i da je dečak, koji je voleo muziku, crtanje i košarku, uzalud pokušavao da se oslobodi konopca oko vrata, ali nije uspeo da ga skine. "Uspaničio se i pokušao je da se oslobodi, ali je samo još više zategao konopac", rekla je majka za WSB-TV.

Ona je odlučila da zabrani ostaloj deci da koriste Internet i Jutjub bez nadzora starijih, a nada se da će ova tragedija imati i širi odjek na ostale roditelje: "Došli smo do tačke kada vam sve to odnosi decu. Samo želim da više niko ne doživi ono što sam ja", poručila je ova majka.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet