Požar u bolnici u Indiji, 19 mrtvih

U požaru u jednoj bolnici na istoku Indije poginulo je 19 osoba, saopštila je indijska policija.

Više od 40 pacijenata bilo je opkoljeno požarom koji je izbio zbog loše električne instalacije u bolnici u gradu Bubanesvar.

Zvaničnici bolnice naveli su da je evakuisano 100 pacijenata sa raznih odeljenja i da su neki od njih zbog svojih bolesti u teškom stanju što je otežalo njihov transport u druge bolnice.

Prema njihovim rečima, bilans žrtava bi mogao da bude veći, jer je požar zahvatio odeljenje intenzivne nege za dijalizu gde su smešteni pacijenti u kritičnom stanju.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.