Austrija: Muškarac maskiran u klovna pretukao devojku

Osamnaestogodišnja devojka iz Koruške još jedna je žrtva sve brutalnijeg trenda koji je stigao iz Amerike.

Naime, nepoznati muškarac maskiran u klovna pokušao je da opljačka i pri tome brutalno pretukao osamnaestogodišnjakinju.

Devojka je zadobila teške povrede lobanje i potres mozga. Ovaj krvnički napad dogodio se u ponedeljak oko 5 sati ujutru u blizini mesta Libenfels, kada je devojku, koja je bila u automobilu, zaustavio nepoznati muškarac maskiran u jezivog klovna, koji se iznenada pojavio nasred ulice, preprečivši joj prolaz.

Maskirani naoružani muškarac, izvukao je preplašenu osamnaestogodišnjakinju iz kola i od nje na lošem nemačkom tražio novac. Međutim kada mu je rekla da nema novac kod sebe, on je besan nasrnuo na nju i udario je oružjem po glavi, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu.

Osamnaestogodišnjakinja je pri napadu zadobila teške povrede glave i hitno je prebačena u bolnicu u Klagenfurtu. Policija traga za počiniocem.

Podsetimo, ovo je samo jedan u nizu napada jezivih klovnova, koji je potresao građane Austrije poslednjih nedelja.

  • Eh

    01.11.2016 09:52
    Naravno da se to ne radi slučajno. Očekujem da će se pojaviti i krvoločni Bambiji.
    Klovnovi i taj trend su finansirani i namerno gurani. Uskoro se nijedan lep pojam iz prošlosti više neće moći pojaviti nigde. Carovaće zlo, po narudžbei bogatih čika sa kapicama.
    Društvene mreže su teško oružje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet