Nastavnica prodavala učenicu za 10.000 dolara

Policija u istočnoj Ukrajini uhapsila je nastavnicu Galinu Kovalenko (52) koja je optužena da je pokušala da proda 13-godišnju učenicu, štićenicu Doma za decu bez roditelja.
Ona je devojčicu pokušala da proda za 10.000 dolara.
 
Ukrajinski ministar Arsen Avakov naveo je da je policija mesecima nadgledala ovaj slučaj. Avakov je izjavio da je zainteresovani kupac nagovestio kako bi devojčicini organi bili izvađeni i prodati.
 
Kupac se intenzivno raspitivao o devojčicinom zdravstvenom stanju, a fotografije i medicinski karton je Kovalenkovoj platio 39 dolara.
 
U slučaju da bude proglašena krivom za krivično delo za koji je tereti, nastavnica bi mogla da bude osuđena na 12 godina zatvora.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet