VIDEO: Ruski lovac prilikom sletanja pao u more

Ruski lovac Su-33 je prilikom sletanja na nosač aviona "Admiral Kuznjecov" izleteo van palube broda i pao u more, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.
Kako se navodi, ruski pilot se uspešno katapultirao. 
 
Rusko Ministarstvo tvrdi da je avion pao u more jer je prilikom sletanja pukla sajla koja bi trebalo da zakoči kretanje aviona po palubi broda. 
 
Ističe se i da ovaj incident neće uticati na nastavak vojne operacije u Sredozemnom moru i da će avijacija nastaviti da poleće sa nosača aviona. 
 
Ovo je drugi avion ruske avijacije koji je pao sa nosača aviona, budući da je sredinom novembra pao i palubni lovac MiG-29.
 
  • Milan

    05.12.2016 21:59
    Vot(d)ka
    Zna se šta je problem kod Rusa, Vot(d)ka!!!
  • Zivan

    05.12.2016 20:12
    Rusi prvi put uživo isprobavaju funkcionisanje nosača aviona i to maksimalnim intezitetom. Upravo zbog rada pod tolikim opterećenjem često se kvari uređaj za zaustavljanje aviona. No, dobro je da su se piloti u oba slučaja spasla.
    Slične probleme imaju i Ameri kada u borbene akcije sa " Nimica" šalju borbene avione. Do sada su izgubili oko 40 letilica, ali su se i njihovi piloti pravovremenim katapultiranjem u skoro svim slučajevima spasli.
  • G

    05.12.2016 19:52
    @Vojvosadjan - "poštovani" mentalno poremećeni "gospodine", interesantno je da druge nazivate "kolerom" iako ste i sami prisutni svuda - možda ste po svom dobrom fašističkom običaju i ovde pomislili da vi treba da imate pravo koje drugi građani nemaju.
    Odgovorio sam vam, ali usled cenzure nije odgovor objavljen pa ću vam ovde odgovoriti. Razumem i prihvatam "gospodine" da ste vi odgajili nesposobnu decu koju, iako punoletnu, roditelji moraju da "šalju" na univerzitet i sve rade umesto njih. Tu ne mogu ništa osim da vam naglasim da vi niste vaspitavali moju decu te ona srećom ne dele takve loše navike. Ako ste već pobornik te maloumne logike "ako ti je dete otišlo u SAD ti ne smeš ništa protiv njih da izjaviš", valjda ne zamerate da se upotrebimo njome: zbog čega kritikujete državu Srbiju a vaša deca su išla ili idu ovde u školu, odnosno lično živite u njoj? Da li ste i vi licemer, "poštovani gospodine", ili ste samo fašista sposoban da oko sebe seje samo zlo i mržnju, ako kritikujete zemlju u kojoj lično živite?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet