Pariz preplavili pacovi, zatvaraju se parkovi

Gradska skupština Pariza privremeno će zatvoriti parkove francuske prestonice kako bi stali na put velikom broju pacova, objavio je Bi-Bi-Si.

Već je zatvoreno pet parkova, a uskoro će to biti učinjeno i sa parkom Šam de Mars, u blizini Ajfelovog tornja. Službenici tvrde kako je populacija pacova porasla zbog velike količine smeća.

Kampanja pariskih vlasti uključuje postavljanje zamki i apel javnosti da ne hrani pacove i golubove. Biće sprovedeno i redizajniranje korpi za smeće kako ovi glodari ne bi mogli da uđu u njih.

Pariski blog Vivr Le Mare ističe veliki problem koji građani imaju sa glodarima. "Juče oko 18 sati izbrojali smo oko 200 pacova pored ulice Rivoli (u centru Pariza)", piše na tom blogu.

  • Zivan

    10.12.2016 18:18
    Ima pacova u svim gradovima sveta, naročito u vlasti...
  • Napoleonos

    10.12.2016 13:55
    I to su Parizani
    Zamislite "hrane pacove" kao golubove. Eto vam evropskih vrednosti zivota. Verovatno su dosli za migrantima ili zajedno sa njima. Cudi da ih nema I u drugim evropskim gradovima a mozda ih I ima ali niko ne izvestava ili moze biti hrane a ne jedu macke.
  • evropa zdaj

    10.12.2016 13:35
    Ne mogu ni da zamislim kakvi bi ovde bili komentari da se samo nekoliko pacova prošeta kroz dunavski park. Pala bi pljuvačina od trafike do predsednika kako smo nesposobni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.