SAD: Petoro dece stradalo u požaru u prikolici

Petoro dece izgubilo je život na jugu američke države Misuri, kada je prikolica u kojoj su živela zahvatila vatra, saopštile su lokalne vlasti.
U požaru je povređena i jedna žena, izjavio je šef vatrogasne službe gradića Lebanon, Sem Šnajder. Prema njegovim rečima, deca su bila starosti od šest meseci do pet godina.
 
Šnajder je istakao da su građani i policajci pokušavali da spasu decu i pre nego što su vatrogasci stigli, ali da je vatra bila suviše jaka. On je dodao da je povređena žena odbačena do bolnice u Springfildu, ali nije mogao da kaže kakvo je njeno stanje.
 
Portparol sekretarijata za javnu bezbednost države Misuri, Majk O'Konel, izjavio je da je otvorena istraga o tome šta je izazvalo vatru.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.