Zbog perverznih namera završio u zatvoru

Jedan muškarac iz Brantforda u Kanadi, trenutno je u zatvoru zbog toga što je ćerka prijavila policiji da je otac "priprema" na seks sa njim.
Jedan muškarac iz Brantforda u Kanadi, trenutno je u zatvoru zbog toga što je ćerka prijavila policiji da je otac "priprema" na seks sa njim.

Tamošnji sud kaže da je neimenovani 49-godišnjak pripremao svoju ćerku da mu u budućnosti bude seksualna partnerka, i radio na ostvarenju svoje najveće fantazije, a to je grupni seks sa ženom, sinom i ćerkom. Perverzni muškarac je zbog ovoga u zatvoru već 123 dana, a njegov advokat se dogovara sa tužiocem oko kazne.

"Ovo je grubo narušavanje poverenja između oca i ćerke", rekao je pomoćnik tužioca, Leri Brok. On je predložio 22 meseca zatvora za  oca, uključujući i već odležane dane.

Advokat Dejl Henderson rekao je kako je muškarac "osetio olakšanje" kada ga je ćerka prijavila policiji, i nada se da će njegov klijent dobiti odgovarajuće lečenje u nekoj instituciji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet