Ubijena trudnica

Policija u nemačkom gradu Erdingu uhapsila je 18-godišnjeg državljanina turskog porekla jer je u noći između nedelje i ponedeljka brutalno ubio trudnicu, preneli su mediji.
Policija u nemačkom gradu Erdingu uhapsila je 18-godišnjeg državljanina turskog porekla jer je u noći između nedelje i ponedeljka brutalno ubio trudnicu, preneli su mediji.

Žrtva monstruma Haruna A. bila je njegova bivša devojka Zorica H. (21), trudnica u osmom mesecu trudnoće, sa kojom je raskinuo kada je saznao da je u drugom stanju.

Prema navodima, Zorica je bivšeg dečka pozvala u nedelju u svoj stan kako bi razgovarali o alimentaciji, zbog čega je mladić pobesneo. Vezao je devojku lancima, zgrabio nož i ubo je u stomak deset puta, nanevši joj povrede zbog kojih su preminule i ona i nerođena devojčica.

Harun i Zorica upoznali su se pre nešto više od godinu dana i prema rečima njihovih prijatelja, u pitanju je bila ljubav na prvi pogled. Idila je prestala kada je devojka zatrudnela, jer je Harunova želja oduvek bila da se oženi Turkinjom, pa bi mu vanbračno dete smetalo u pronalaženju neveste. Osim toga, nije želeo da plaća alimentaciju, pa je rešio da Zoricu i nerođeno dete jednostavno ubije.

Nemačku javnost toliko je zgrozila vest o ovom stravičnom zločinu, da su mnogi tražili da se Harunu sudi za dvostruko ubistvo. Međutim, po nemačkim zakonima, otac će se izvući za ubistvo bebe jer se radi o nerođenom detetu, saznali su mediji.
  • Pera

    04.03.2011 11:09
    Da je Zorica bila iole pametna, ne bi se upustala u vezu sa Turcinom i jos manje trazila od njega alimentaciju za dete koje on nije zeleo. Pa tirski ocevi ubijaju svoju rodenu decu ako se zabavljaju sa mladima druge veroispovesti. Cesti su slucajevi da i braca ubiju rodene sestre iz istog razloga. Ako i pored nesaglasnosti roditelja dode do sklapanja takvih, mesovitih brakova, roditelji se odricu deteta koje ce strepeti celog zivota kad ce dobiti noz u leda!
    Da je Harun hteo dete, on bi ga po porodaju odneo za Tursku i Zorica ga ne bi vise videla. Zato devojke, razmisljajte pre no sto se upustate u takve veze.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.