Teroristi preuzeli odgovornost za eksploziju u Rusiji, Moskva negira

Ruske vlasti negiraju izveštaj da je teroristički napad bio uzrok eksplozije koja je srušila stambeni blok u Magnitogorskom, u kome je nastradalo 39 osoba.
Teroristi preuzeli odgovornost za eksploziju u Rusiji, Moskva negira
Foto: Printscreen
Eksplozija se dogodila 31. decembra i oskudni zvanični izveštaj sledećeg dana podgrejao je spekulacije da je eksplozija bila ciljani bombaški napad, preneo je AP. Islamska država je u svom onlajn dnevniku Al-Naba juče preuzela odgovornost za napad, rekavši da to nisu učinili ranije iz bezbednosnih razloga.
 
Ruski istražni komitet negirao je danas izveštaj i saopštio da veruje da je curenje gasa najverovatniji uzrok eksplozije.
 
Istražitelji su rekli da nisu pronašli trgove eksploziva na mestu nesreće.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet