Princ Filip neće biti kažnjen zbog saobraćajne nesreće

Britansko Kraljevsko tužilaštvo saopštilo je da princ Filip neće biti kažnjen zbog saobraćajne nesreće, koju je uzrokovao u januaru, a u kojoj je povređeno dvoje ljudi.
Devedesetsedmogodišnji princ Filip se izvinio za nesreću, a prošle sedmice je dobrovoljno predao svoju vozačku dozvolu.
 
"Uzeli smo u obzir sve okolnosti u ovom slučaju, uključujući nivo odgovornosti, starost vozača i to što je predao svoju vozačku dozvolu", izjavio je glavni tužilac i dodao da kažnjavanje princa nije u interesu javnosti.
 
Vojvoda od Edinburga upravljao je svojim Lend Roverom kada je udario u Kiju u blizini kraljevskog imanja u Sandringamu, nakon čega se prevrnuo.
 
Vozačku dozvolu je predao u subotu, iako je viđen da vozi automobil nekoliko dana nakon nesreće. Princ se izvinio ostalim učesnicima u nesreći i lično pisao Emi Fajerveter koja je slomila ruku.
 
Nesreća se dogodila u četvrtak, 17. januara na putu A149, a princ je prošao bez povreda, prenose britanski mediji.
  • milicica

    19.02.2019 14:15
    svi smo jednaki
    Samo kad su u pitanju prosecni ili siromasni a bogati i mocni nedodirljivi. Sramota.
  • khm

    19.02.2019 09:18
    oslobodise ga ko nasi babica
  • Milan

    19.02.2019 06:50
    Licemerje
    Nismo drugi odgovor ni ocekivali, jer je svako zlo vezano za krunu uvek dobro pokriveno saopstenjima. Dali je to demokratska zemlja koja koja drzi slovo po svetu o demokratiji i ljudskim pravima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet