Ubijen otac vođa "škaljarskog klana"

Veselin Vesko Vukotić, otac braće koja vode "škaljarski klan", ubijen je ispred svoje kuće u kotorskom naselju Dobrota.
Kako saznaju "Vijesti", Vukotića je muškarac s kačketom sačekao ispred kuće u Dobroti i u njega ispalio nekoliko hitaca, nakon čega je pobegao.
 
Vukotić je preminuo u bolnici.
 
Inače, na kuću Veska Vukotića u avgustu 2013. godine bačena je kašikara, a u eksploziji niko nije povređen, mada je oštećeno nekoliko parkiranih automobila.
 
RTCG podseća da je Vesko Vukotić otac braće Jovana i Igora Vukotića koji slove za vođe "škaljarskog klana". Jovica Vukotić se nalazi u beogradskom zatvoru gde je osuđen na 15 meseci zatvora zbog falsifikovanja isprava, a njegov Igor brat je u bekstvu. On se nalazi i pod istragom crnogorskog tužilaštva za pokušaj dvostrukog ubistva u Kotoru 2016. godine, ali dok ne izdrži kaznu za lažni pasoš u Srbiji, ne može biti izručen Podgorici.
  • vera

    21.04.2019 12:05
    Informacija
    Nije taj Vukotić kog smo gostili u Novom Sadu.Ovo je pravi crnogorski gospodin
  • Dejan

    21.04.2019 08:41
    Dil
    Kad se otkrije veca kolicina robe ( uz dojavu) posle 10-15 dana sledi odmazda ! Sta su ono nasli u jahti u rumuniji na Dunavu,neki srbi,300 miliona !!!
  • Maka

    21.04.2019 07:54
    @ NS 94
    E pa nije :) (ili se ja bar nadam da nije)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Aprilski sneg pao u BiH i Hrvatskoj

U delovima Bosne i Hercegovine danas je počeo da pada sneg, a među prvima su se zabelili Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica i Bosanska Krupa.

U Hrvatskoj počela predizborna tišina

U Hrvatskoj je u ponoć stupila na snagu predizborna tišina uoči parlamentarnih izbora u sredu, 17. aprila, a trajaće do zatvaranja birališta u 19 časova.

VIDEO: Tuča u gruzijskom parlamentu

Na sastanku pravnog odbora parlamenta Gruzije, gde se raspravlja o projektu zakona o transparentnosti stranog uticaja, jedan od opozicionih poslanika napao je predstavnika vladajuće partije.

Izraelska vojska tvrdi da se taoci drže u Rafi

Izraelska vojska saopštila je večeras da se taoci oteti tokom napada palestinskog islamističkog pokreta Hamas 7. oktobra drže u Rafi, na jugu pojasa Gaze, gde Izrael želi da pokrene vojnu ofanzivu.