Napadnut Švarceneger u Johanesburgu

Američki glumac Arnold Švarceneger napadnut je prilikom javnog događaja u Johanesburgu.
Na video snimku, koji je objavio medij eNCA, vidi se Švarceneger (71) koji stoji i snima decu na sportskom događaju u Johanesburgu kada ga jedan čovek udara nogom u leđa.
 
Glumac je posrnuo, a obezbeđenje je brzo uhvatilo napadača.
 
Uskoro zatim, glumac se smejao i rukovao sa posetiocima da bi potom napustio lokaciju praćen obezbeđenjem.
 
"Hvala vam za brigu, ali nema razloga za nju. Mislio sam da me je masa pogurala, što se često dešava. Shvatio sam da su me udarili tek kada sam video snimak. Drago mi je samo da idiot nije prekinuo moj Snepčet", naveo je Švarceneger na Tviteru.
  • Fora

    19.05.2019 09:09
    Nije napao glumca, već političara.
  • Ludi Milojko

    19.05.2019 04:08
    Hahahahahaha
    Ipak je on terminator hahahahshahahaha
  • lala4ever

    19.05.2019 00:39
    Bednik (napadač)
    Auuu, derane, al' se mamlaz odbio od Arnija bukvalno k'o loptica za stoni tenis - zaleteo se s leđa (jedino kako se kukavice usuđuju) drop kick-om (sa obe noge - daj bože da ih je tom prilikom polomio)...

    Eeee, gnjido raspala frustrirana, Arni je i u osmoj deceniji života u boljoj formi od 90% mnogo mlađih muškaraca... Nisu ti mišići još za bacanje - ko god je mislio da ga se tek tako može napasti, posle ovoga će dvaput razmisliti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.