U BiH nije imao ko da primi izveštaj EK, Vigemark čekao u hodniku

Šef Delegacije Evropske unije u BiH Lars Gunar Vigemark sa delegacijom morao je nekoliko minuta da čeka u hodniku da osoblje otključa salu, a zatim je čekao i predsedavajućeg Saveta ministara BiH Denisa Zvizdića kako bi mu uručio dokument - Mišljenje o aplikaciji BiH za kandidatski status za članstvo u EU, ali je sve proteklo u šaljivom tonu.
U BiH nije imao ko da primi izveštaj EK, Vigemark čekao u hodniku
Foto: Youtube (Screenshot)
Odmah nakon što je dokument uručio članovima PredsedništvaBiH, Vigemark je požurio da dokument uruči i šefu izvršne vlasti na državnom nivou Denisu Zvizdiću.
 
Ali, Vigemark je bio brži od domaćina u Parlamentarnoj Skupštini, koje je zatekao nespremne.
 
Vigemark je tako sa svojom delegacijom morao nekoliko minuta da čeka u hodniku dok osoblje ne otključa salu, a zatim je čekao i Zvizdića. Sve je proteklo u šaljivom tonu sa obe strane, prenose bh. mediji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet