Tramp optužuje Evropu da devalvira evro

Američki predsednik Donald Tramp je u seriji današnjih tvitova optužio Evropu da devalvira vrednost evra i ponovo se obrušio na monetarnu politiku američke Uprave federalnih rezervi (Fed).
"Evro i druge valute su devalvirane u odnosu na dolar, što je veliki hendikep za SAD", napisao je Tramp u jednom od svojih tvitova, ali nije pružio nikakve dodatne dokaze kojima bi podržao takve tvrdnje.
 
Tramp je, takođe, oštro kritikovao politiku Feda i američke kamatne stope, koje su, kako tvrdi, previsoke.
 
"Oni nemaju pojma!", napisao je Tramp.
  • Mečka

    12.06.2019 09:53
    Tramp je demagog i populista isto kao i Milošević, Šešelj i ono njihovo političko čedo. Uvek su krivi drugi, mi smo najbolji ali nam drugi kvare sreću, treba druge proterati i napadati. Njemu su Meksikanci, nama su Hrvati i Šiptari. Isti recept, ista publika, druga imena.
  • @Мунгос

    11.06.2019 22:27
    Ko li je svima vama isprao mozak da je Soroš negativac (i Sorošoidi)
  • Jogi Letac

    11.06.2019 22:07
    Po Trampu, ceo svet treba da radi za racun USA. Malo po malo ce njegova populisticka politika da postane kontraproduktivna za USA.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.