Preminuo glumac Rip Torn

Američki glumac Rip Torn preminuo je u 89. godini, prenosi "Gardijan".
Kako je potvrdio njegov publicista Rik Miramontez, Torn je umro u svom domu, okružen članovima porodice, svojom suprugom glumicom Ejmi Rajt i ćerkama Kejti Torn i Anđelikom Pejdž.
 
Kultni glumac bio je poznat po svom nekontrolisanom temperamentu koji se manifestovao kada bi kamere bile ugašene. Tako je jednom prilikom, tokom upaljenih kamera na snimanju filma "Maidstone", napao režisera Normana Mejlera udarivši ga čekićem u glavu. Mejler mu nije ostao dužan pa je Torna ujeo za uho.
 
Domaćoj publici Torn je najpoznatiji po ulozi u filmu "Men in Black" iz 1997. godine. Pored toga, njegova primetna uloga u filmu "Cross Creek" donela mu je nominaciju za Oskara za najbolju sporednu ulogu. Primetna uloga je zabeležena i u humorističnoj seriji "The Larry Sanders Show".
  • Rip

    10.07.2019 18:33
    Rip
    Rip rip.
  • EU

    10.07.2019 09:47
    Bio je odlican glumac .
    RIP .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet