VIDEO: Grom pogodio fudbalere u Nemačkoj, u Luksemburgu tornado

Snažno nevreme ponegde praćeno tornadom pogodilo je Luksemburg, delove Holandije i Nemačke, gde je u pokrajini Baden-Virtenberg od udara groma povređeno 15 fudbalera.
Grom je udario dok su igrači trenirali u petak uveče u blizini sportskog centra u Rozehfeld-Hajlgencimernu, rekao je portparol policije.
 
Igrači starosti između 19 i 48 godina zadobili su lakše povrede, a jedna osoba se na kratko onesvestila. Svi su prevezeni u bolnice.
 
Od posledice oluje srušio se i cirkuski šator u Nekarslumu, a tom prilikom je jedan konj teže povređen, pa je morao da bude uspavan. Oko 15 kamila i konja je pobeglo iz cirkusa, ali su brzo uhvaćeni.
 
U Luksemburgu je povređeno šest osoba. Vetar je prema podacima meteorološke službe duvao u naletima do 129 kilometara na sat.

  • marko

    10.08.2019 15:37
    Sanjas radi sebe, a ne radi drugih. Prorok nisi.
  • Znaci vremena

    10.08.2019 14:53
    Imaćemo i mi tornada. U paru, dva.
    Dolaziće iz pravca Beočina.
    Davno sam sanjao, ali nikad ne sanjam džabe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet