Rumunija: Snimao brzu vožnju, pa autom usmrtio trudnicu i dete

Tri osobe, među kojima jedna trudnica i dete, poginule su u Rumuniji kada je muškarac koji je uživo prenosio svoju brzu vožnju, uleteo u njihovo dvorište.
Rumunija: Snimao brzu vožnju, pa autom usmrtio trudnicu i dete
Foto: Pixabay
Poginuli su trudnica, njeno trogodišnje dete i 79-godišnja žena, dok je još jedna osoba povređena kada je automobil sleteo sa puta u njihovu baštu u naselju Vacareni, 250 kilometara istočno od Bukurešta. 
 
Kako se navodi, muškarac je osumnjičen da je kamerom u automobilu snimao brzu vožnju i uživo je prenosio na fejsbuku.
 
Povređeni su i vozač i još jedan putnik iz automobila, prenosi zagrebački Indeks. Vozač je pokušao da pobegne, ali je ubrzo uhapšen.
 
Indeks podseća da su u maju 2018. godine osmoro rumunskih radnika i njihov vozač poginuli u susednoj Mađarskoj u sudaru s kamionom dok su se snimali kamerom.
 
Vlada u Bukureštu najavila je hitno donošenje zakona kojim bi se drastično povećale kazne za ljude koji se, kako se navodi, igraju mobilnim telefonima u vožnji.
  • Veljko

    13.08.2019 00:04
    Ovi su još gori od nas. Kazna za snimanje u vožnji, a ne za ubistvo troje ljudi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet