Za informaciju o uzbunjivaču koji je pokrenuo opoziv Trampa nude 50.000 dolara

Američki zvaničnici preduzeli su bezbednosne mere kako bi zaštitili pripadnika obaveštajne službe - uzbunjivača čija je izjava pokrenula proces za opoziv predsednika Donalda Trampa.
Za informaciju o uzbunjivaču koji je pokrenuo opoziv Trampa nude 50.000 dolara
Foto: Pixabay
Advokati uzbunjivača izrazili su, u pismu direktoru Nacionalne obaveštajne službe, zabrinutost da je bezbednost njihovog klijenta možda ugrožena pošto je Tramp sugerisao da je on špijun koji je počinio izdaju.
 
Kako su naveli advokati, "određene osobe" ponudile su nagradu od 50.000 dolara za bilo kakvu informaciju o identitetu uzbunjivača.
 
Obaveštajni komitet Predstavničkog doma Kongresa objavio je prošle nedelje redigovanu verziju izjave uzbunjivača koja je dovela do istrage u Kongresu protiv Trampa.
 
U toj žalbi navodi se da je uzbunjivač od više zvaničnika vlade SAD čuo da je predsednik koristio predsedničku moć kako bi zatražio mešanje strane države u predsedničke izbore 2020. godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet