Požar u avionu japanske vlade tokom leta

U avionu japanske vlade kojim je premijer te zemlje Šinzo Abe putovao na Tajland, izbio je manji požar koji je brzo ugašen, saopštili su danas zvaničnici.
Požar je počeo malo posle 15 sati po lokalnom vremenu u zadnjem delu "Boinga 777-300ER", dok su članovi posade pripremali obroke tokom leta. Vatra je odmah ugašena.
 
Kako se navodi, tom prilikom niko nije povređen i nije promenjen plan leta.
 
Avion sa Abeom poleteo je sa aerodroma u Tokiju u 13:41h po lokalnom vremenu, ka Tajlandu, gde bi japanski premijer trebalo da ima seriju susreta tokom samita ASEAN-a.
 
Inače, ovaj avion je u aprilu zamenio "Boing 747" koji je do tada koristila Vlada Japana.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.