Majka čija su deca umrla u pregrejanom automobilu optužena za ubistvo

Majka iz Australije optužena je za ubistvo nakon što je njeno dvoje dece pronađeno mrtvo u pregrejanom automobilu, javlja BBC.
Majka čija su deca umrla u pregrejanom automobilu optužena za ubistvo
Foto: Pixabay (ilustracija)
Dve devojčice uzrasta jedne i dve godine policajci su pronašli ove subote u automobilu u Kvinslendu. Policija i lekari pozvani su na adresu jedne kuće u subotu oko jedan sat. Kraj kuće je bio parkiran automobil u kojem su se nalazile devojčice. Kada su pronađene, u automobilu je bila temperatura oko 31°C. 
 
Njihova majka, 27-godišnja Keri-En Konli, optužena je za ubistvo. U Australiji, naime, osoba može biti optužena za ubistvo ako je pokazala "nesmotrenu ravnodušnost prema ljudskom životu". Osim toga, optužena je i za posedovanje droge.
 
Odeljenje za dečju sigurnost policije je od ranije bio upoznat s ovom porodicom.
  • lančeMi

    26.11.2019 12:02
    Trainspotting 3 izasao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet