VIDEO: Pijan kolima uleteo u dvoranu gde se igrala utakmica

Usred rukometne utakmice omladinske švedske lige između Bodena i Skara, pijani vozač je automobilom probio zid i uleteo u dvoranu, a potom su igrači u panici pobegli u svlačionicu.
"Pravo je čudo da niko nije povređen. Deset sekundi pre incidenta igra je tekla baš na mestu gde je automobil uleteo u dvoranu. Čistom srećom niko nije stajao tamo kada je uleteo i hvala Bogu da niko nije povređen. Igrači su bili uznemireni. Sedeli smo u sali za konferencije", rekao je trener domaće ekipe Johan Nystrom.
 
Spiker u dvorani je odmah nakon prolaska automobila zamolio sve prisutne da napuste dvoranu, a igrači su se munjevitom brzinom povukli u svlačionice.
 
"Prilično sam potresen. Zid je pao, spiker je veoma brzo reagovao i ispraznio dvoranu. Niko od nas nije smeo da se približi automobilu jer nismo znali o čemu se radi", rekao je direktor lige Magnus Larsson.
 
Inače, policija je objavila kako je vozač uhapšen pod sumnjom da je vozio pod uticajem alkohola, a na teret mu je stavljeno ugrožavenje bezbednosti u saobraćaju.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet