Zadar: Pale gume i ruše drveće zbog presude

Napeta atmosfera u Hrvatskoj nakon haških presuda generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču nastavila se i tokom prošle noći incidentima u kojima su u širem rejonu Zadra paljene auto gume na Jadranskoj magistrali.
Napeta atmosfera u Hrvatskoj nakon haških presuda generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču nastavila se i tokom prošle noći incidentima u kojima su u širem rejonu Zadra paljene auto gume na Jadranskoj magistrali.

Zadarska policija je u prigradskom naselju Bibinje noćas zatekla 19-godišnjaka i 20-godišnjaka u pokušaju da sruše bor na magistralu, uhapsila ih i privela na ispitivanje. Po jedna guma zapaljena je i odbačena na magistrali kod Bibinja, u mestu Vrana i na Županijskom putu Vrana - Radašinovci, izvestila je zadarska policija.

Tokom čitavog vikenda na više mesta duž Jadranske magistrale u Zadarskoj županiji u kasnim noćnim satima zabeleženo je paljenje auto guma i rušenje borova na put. U noći sa subote na nedelju u Pakoštanima, rodnom mestu Ante Gotovine, u otvorenom magacinu lokalnog komunalnog preduzeća Juštin, izgorelo je 30-ak plastičnih kontejnera.
  • janko

    20.04.2011 06:30
    @pop
    slaba ti je propoved pope.... nisu ovi nikakvi moji sunarodnici... jeste da imam sunarodnike i u onoj drzavi, ali si se malo zaj.bao. a zlocin je zlocin, a zlocinac je zlocinac ma koje vere i narodnosti bio. samo sumnjam da ce preko tvojih usta preci propoved: zlicine su cinili i s.rBende.... nasi opevani naci-junaci.
  • Čovek buućnosti

    19.04.2011 10:47
    ako si ti Martine tako velik ljubavnik, zašto si onda besan? Bes je negativna emocija i ne donosi nikom dobro. A ludacima koji pale i ruše bilo gde, uskoro je odzvoilo.
  • Pop

    19.04.2011 10:43
    Janka boli sto su mu sunarodnici optuzeni u Hagu. Ovo rusi njegovu najmiliju tezu da su samo Srbi zlikovici. Hoces li i ti otici da upalis neku gumu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.