Boris Džonson ubedljivi pobednik izbora

Konzervativci britanskog premijera Borisa Džonsona osvojili su većinu u Parlamentu Velike Britanije, zvanični su jutros objavljeni rezultati vanrednih opštih izbora.
Kako se navodi, Konzervativci su dostigli potrebnu većinu od 326, od ukupno 650 mesta.
 
Prema izlaznim anketama koje su sproveli BBC i Skaj njuz, Torijevci bi trebalo da osvoje 328 poslaničkih mesta.
 
Rezultat izbora potvrđuje da je otvoren put lideru konzervativne stranke za izlazak Velike Britanije iz EU do 31. januara 2020. godine.
  • lala

    14.12.2019 03:31
    E pa da je Soros I Rockefeler I "elita" malko vise odresila kesu I "kupila" vise churchillove decice bila bi druga prica al kad su stingy..sad im ostaje samo da naprave pakao u Evropi jer ovi ce I majku rodjenu da prodaju za kintu...a to je javna tajna na Balkanu,e da kako zvuci saul Alinsky na makedoskom?
  • London Boy

    13.12.2019 13:12
    Ode mast u propast. Dobili su izbore na konto Brexita a da li ce ispuniti predizborna obecanja to cemo videti. Sad tek pocinje veselje na ostrvu. Prvo da vidimo kako ce se resiti vizni i carinski sistem sa EU.
  • *

    13.12.2019 12:53
    deliverologija
    Era Tonija Blera završena je time, pitam se tek onako pada li i delivery unit u Srbiji, samim tim?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet