Muškarac koji je povređen u eksploziji kod Zvornika se oporavlja

Zdravstveno stanje muškarca koji je povređen u eksploziji na benzinskoj pumpi u Šepku kod Zvornika i hospitalizovan u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske u Banjaluci je stabilno i još uvek nije hirurški zbrinut, saopšteno je iz UKC.
Muškarac koji je povređen u eksploziji kod Zvornika se oporavlja
Foto: Pixabay
Načelnik Klinike za ortopediju i traumatologiju Nikola Bojić rekao je da je pacijent zadobio frakturu lobanje i otvoreni prelom leve ruke i da ostaje na daljem lečenju i praćenju u Klinici za ortopediju i traumatologiju.
 
U saopštenju se navodi da je pacijent čiji su inicijali G.K. (59) u ponedeljak, 23. decembra, sanitetskim vozilom Opšte bolnice Zvornik u 15.39h časova dovezen u Urgentni centar UKC.
 
U eksploziji na benzinskoj pumpi “Nešković" u Šepku kod Zvornika u ponedeljak je poginula jedna osoba, a povređeno osmoro.
 
Eksplozija se dogodila kada je jedno putničko vozilo udarilo u aparat za točenje goriva na “Nešković" pumpi u mestu Šepak, gde je došlo do curenja plina. Objekat pumpe i nekoliko vozila u potpunosti je izgorelo, prenosi Srpskainfo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet