Otetu devojčicu spasao Snepčet

Četrnaestogodišnja devojčica, koju su otela trojica muškaraca u Severnoj Kaliforniji, spasena je zahvaljujući društvenoj mreži Snepčat.
Otetu devojčicu spasao Snepčet
Foto: Pixabay
Pedesetpetogodišnji Albert Tomas Vaskez je devojčici u utorak dao supstance koje su je onesposobile, a potom je pozvao Antonija Kvirina Salvadora i Hediberta Gonzalesa Avarengu kako bi mu pomogli da je unese u automobil, saopšteno je iz policije. Prema navodima, Vaskez je potom seksualno zlostavljao devojčicu u automobilu, a onda su je zajedno odvezli u motel u San Hozeu, gde ju je ponovo zlostavljao, prenosi CNN.
 
Devojčica je ipak uspela preko društvene mreže Snepčet da javi prijateljima da je oteta i poslala im svoju lokaciju. Njeni prijatelji su pozvali policiju koja je ubrzo stigla do motela i to u trenutku kad ga je Vaskez napuštao. On je uhapšen zbog otmice s namerom silovanja deteta, lažnog predstavljanja, i silovanja nakon korišćenja supstanci.
 
Njegovi saučesnici su optuženi za otmicu i zaveru.
 
Snepčet omogućava komunikaciju korisnika, slanje fotografija i klipova, a moguće je i podeliti lokaciju s drugima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.