Hapšenja košarkaša u Austriji, među njima i tri igrača iz bivše Jugoslavije

Pet profesionalnih košarkaša austrijskog tima UBSC Grac uhapšeno je zbog sumnje da su nameštali utakmice svog tima, rekao je portparol državnog tužilaštva Grac Hansjerg Baher.
Hapšenja košarkaša u Austriji, među njima i tri igrača iz bivše Jugoslavije
Foto: Pixabay
Radi se o dva Amerikanca i, kako je navedeno, tri igrača sa prostora bivše Jugoslavije.
 
Igrači su uhapšeni jer, prema tužilaštvu, postoji opasnost od bekstva i pokušaja skrivanja dokaza. Prva saslušanja su već obavljena, ali tužilaštvo ne želi da iznosi detalje.
 
Generalni menadžer prvoligaša iz Graca Mihael Fuks, rekao je da jedino zna da je uhapšeno pet igrača i da mu dalji detalji slučaja nisu poznati.
 
Imena uhapšenih nisu dospela u javnost.
 
Na sajtu kluba navedeno je da su u prvom timu, poreklom sa prostora bivše Jugoslavije, igrači Drago Brčina iz Slovenije i Hrvati Marko Car i Matija Poščić, kao i Austrijanac Tomislav Rašić.
  • @dragan

    28.01.2020 20:59
    procitaj pre palam**enja
    Kad je region jer ih je iz vise drzava onda ce da kazu sa prostora bivse Jugoslavije, da si procitao video bi da je i jasno napisano taj i taj iz SLOVENIJE, HRVATI ti i ti i AUSTRIJANAC taj i taj.
  • dragan

    28.01.2020 13:15
    Čudno.
    Čudno.
    Da su košarkaši iz Srbije bilo bi tako i napisano.
    Kada su iz članica EU onda se kaže iz bivše Jugoslavije.
    Demokratski i svima jasno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.