FOTO: Đacima u Baru učiteljica zadala da crtaju trobojku, pokrenut disciplinski postupak

Osnovna škola Jugoslavija u Baru pokrenula je disciplinski postupak protiv učiteljice Rade Višnjić jer je učenicima zadala da crtaju trobojku na času, saznaje CdM.
FOTO: Đacima u Baru učiteljica zadala da crtaju trobojku, pokrenut disciplinski postupak
Foto: Pixabay
Fotografija je juče objavljena na Fejsbuku, a na njoj se vide učenici koji u rukama drže nacrtane trobojke.
 
Da je pokrenut disciplinski postupak protiv Višnjićeve u izjavi za CdM potvrdila je direktorka škole Biljana Vukmanović.
 
"Naša škola nije mesto u kojem će se demonstrirati otvoreno ili prikriveno političko delovanje, već bezbedno i prijatno mesto za sve đake", rekla je Vukmanović.
 
 
Prema njenim rečima, svi zaposleni u nastavi u obavezi su da profesionalno rade svoj posao u interesu učenika, a "u skladu sa zakonskim odredbama, podzakonskim aktima i predmetnim planom i programom, kao i da štite decu od svakog oblika nedozvoljenih i neprimerenih pojedinačnih uticaja".
  • Oko trobojke

    29.01.2020 15:05
    Holandska i francuska vlada protestvuju.
  • Baranin

    29.01.2020 14:40
    @Direktor J. Broz
    Skola nosi ime Jugoslavija zato sto je Jugoslavija dala pare da se napravi skola posle velikog zemljotresa. U Baru takodje postoje skole Srbija i Meksiko.
  • Direktor J.Broz

    29.01.2020 13:42
    Oš Jugoslavija???
    Ahahahahahahahah!
    Hahahahh!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet