VIDEO: Orkanski vetar prevrtao šlepere na putu u Hrvatskoj

Tri šlepera prevrnula su se sinoć od siline vetra u Maslenici u Hrvatskoj, a u ovoj nezgodi učestvovao je i automobil koji je naleteo na dva prevrnuta kamiona.
"Prvo su se prevrnula dva šlepera poljskih registracija, a onda sam naleteo ja u 'reno klio' na njih. Potom sam doživeo još jedan šok, jer se treći šleper prevrnuo malo kasnije, nekoliko metara iza mene", ispričao je Marin Bucić, vozač automobila, za "Indeks".
 
Sve se dogodilo, kako je dodao, oko 18:30h.
 
"Treći se kamion prevrnuo dok sam davao izjavu policiji. I policijski auto u kojem sam sedeo je vetar toliko nosio da smo mislili da odosmo i mi. Vatrogasci i policija prvo nisu mogli ni da priđu, jer vetar nosi sve", rekao je Bucić.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet