Jutarnji: Poznati kuvar iz Beograda Dejan Markus uhapšen u Sloveniji

Dejan Markus, zvezda TV emisija čija je sestra pre nekoliko dana objavila na Fejsbuku da joj se nije javio od 6. februara, uhapšen je 7. februara u Sloveniji nakon što su slovenački policajci u njegovom automobilu pronašli veću količinu droge u bocama, piše Jutarnji list.
Kako saznaje Jutarnji.hr, Markus je 7. februara prešao hrvatsku granicu i ušao u Sloveniju, a prevozio je tri litra amfetamina u bocama poput onih za ulje, koje su pronađene prilikom pretresa.
 
Odveden je u policijsku stanicu, a s obzirom na to da je reč o stranom državljaninu, određen mu je pritvor.
 
"Da li je drogu u Sloveniju uneo iz Hrvatske, pa je nameravao da je da nekom dileru ili krajnjim korisnicima, nije poznato. Takođe, nepoznato je odakle mu droga i da li je imao saučesnike", piše ovaj list.
  • Ovako

    16.02.2020 11:03
    Mnogo lepše zvuči Trg Sonje Savić.
    Što se tiče poroka, mnogi veliki umetnici i naučnici su ih imali, postoje i knjige o tome.
    Treba razdvojiti te dve stvari. Niko nije savršen a nagradu dobija za umetnost a ne za drogiranje.
    Uostalom, možda se nije izlečila jer je lečenje bilo loše.
  • Ovakva

    14.02.2020 15:08
    vest
    A oslobađanje ružičaste porodične idile od gaženja mlade osobe-NIŠTA.
  • Bogoljub

    14.02.2020 15:07
    Pod hitno moleban u Ljubljani. Mrze nas i Slovenci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

VIDEO: Tuča u gruzijskom parlamentu

Na sastanku pravnog odbora parlamenta Gruzije, gde se raspravlja o projektu zakona o transparentnosti stranog uticaja, jedan od opozicionih poslanika napao je predstavnika vladajuće partije.

Izraelska vojska tvrdi da se taoci drže u Rafi

Izraelska vojska saopštila je večeras da se taoci oteti tokom napada palestinskog islamističkog pokreta Hamas 7. oktobra drže u Rafi, na jugu pojasa Gaze, gde Izrael želi da pokrene vojnu ofanzivu.