Prvi smrtni slučaj od virusa korona u BiH

U Bihaću je potvrđen prvi smrtni slučaj od posledica Kovida-19 u Bosni i Hercegovini.
Prvi smrtni slučaj od virusa korona u BiH
Foto: Pixabay
Kako je za portal "Kliks" potvrdio direktor Kantonalne bolnice "Dr Irfan Ljubijankić" Hajrudin Havić, reč je o starijoj ženi koja je u tu bolnicu primljena u četvrtak.
 
Hajrudin Havić je rekao da je pacijentkinja bila u izuzetno teškom stanju. Havić nije mogao da pruži više informacija o tom slučaju.
 
Kliks nezvanično saznaje da je žena koja je rođena 1944. godine, bila u kontaktu sa sinom koji je iz Nemačke došao u BiH i koji je, navodno, bio zaražen korona virusom.
 
Takođe, ona je bila i srčani bolesnik, prenosi Kliks.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).

Četiri osobe poginule u jakoj oluji u Hjustonu

Četiri osobe su poginule juče u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, u jakoj oluji koja je izazvala i velike materijalne štete, brojne probleme u energetskom sistemu i lomila drveće.