Crna Gora u utorak otvara privremenu bolnicu za lakše obolele od virusa korona

Privremena bolnica za lakše obolele pacijente od koronavirusa biće otvorena u Bemaks areni u Podgorici u utorak, 31. marta, potvrdio je Ranko Lazović, rukovodilac Kriznog operativnog štaba za zdravstvo.
Crna Gora u utorak otvara privremenu bolnicu za lakše obolele od virusa korona
Foto: Pixabay
Prema njegovim rečima, danas su postavljena 144 kreveta, a ispoštovano je rastojanje po epidemiološkim standardima, prenosi podgoričke Vijesti.
 
Lazović je naveo da sledi dezinfekcija koja treba da odstoji 24 sata, nakon čega će bolnica biti spremna za prijem pacijenata.
 
Prema njegovim rečima, u planu je pripremanje sličnih privremenih bolnica - još jedna u Podgorici, jedna na severu i jedna na jugu Crne Gore.
 
Bemaks arenu opremalo je oko 50 pripadnika Vojske Crne Gore i više od 40 navijača crnogorske reprezentacije tzv. Ultrasa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

U Hrvatskoj počela predizborna tišina

U Hrvatskoj je u ponoć stupila na snagu predizborna tišina uoči parlamentarnih izbora u sredu, 17. aprila, a trajaće do zatvaranja birališta u 19 časova.

VIDEO: Tuča u gruzijskom parlamentu

Na sastanku pravnog odbora parlamenta Gruzije, gde se raspravlja o projektu zakona o transparentnosti stranog uticaja, jedan od opozicionih poslanika napao je predstavnika vladajuće partije.

Izraelska vojska tvrdi da se taoci drže u Rafi

Izraelska vojska saopštila je večeras da se taoci oteti tokom napada palestinskog islamističkog pokreta Hamas 7. oktobra drže u Rafi, na jugu pojasa Gaze, gde Izrael želi da pokrene vojnu ofanzivu.