Ukupno devetoro preminulo od virusa korona u Severnoj Makedoniji

U Severnoj Makedoniji su umrla još dva obolela od koronavirisa, pa je ukupan broj umrlih od te zaraze porastao na devet, saopštilo je ministarstvo zdravlja.
Ukupno devetoro preminulo od virusa korona u Severnoj Makedoniji
Foto: Pixabay
U Klinici za infektivne bolesti u Skoplju su od COVID-19 umrli 45-ogodišnji muškarac iz Kumanova i 78-ogodišnjak iz Debra.
 
Kumanovac je imao i dijabetes, atrijalnu fibriliaciju, hipertenziju i gojaznost, a pacijent iz Debra hronično obstruktivan bronhitis (HOB) i hipertenziju i primao terapiju za oba hronična oboljenja.
 
U Severnoj Makedoniji su u poslednja 24 časa potvrđena 44 nova slučaja koronavirusa, tako da je do sada dijagnostikovano ukupno 329 obolelih od COVID-19, navodi se u saopštenju.
 
Po gradovima, u Kumanovu ima 23 novozaraženih, u Skoplju 11, u Tetovu četiri, u Bitolju tri, Strugi dva i u Prilepu jedan oboleo.
 
U Skoplju je do sada registrovano ukupno 175 zaraženih, u Debru i u Kumanovu po 47, u Štipu 14, u Tetovu i Prilepu po 10, u Strugi sedam, Velesu šest, Bitolju četiri, Ohridu tri, Kavadarcima dva, i po jedan zaraženi u Gostivaru, Krivoj Palanki, Strumici i Đevđeliji.
 
U Severnoj Makdoniji je u poslednja 24 časa obavljeno 329 testova na korona virus, a ukupno do sada 3.518.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet