Prvi put više puštenih kući nego novoobolelih u rimskoj bolnici

Glavna rimska bolnica za lečenje zaraženih virusom korona saopštla je da je prvi put od početka epidemije više pacijenata otpušteno nego što je primljeno sa simpotmima ove bolesti.
Prvi put više puštenih kući nego novoobolelih u rimskoj bolnici
Foto: Pixabay
Svakodnevni bilten bolnice Spalancani o slučajevima virusa korona predstavlja još jedan pozitivan znak da su stroge mere izolacije, koje traju već četiri sedmice, očigledno usporile zarazu.
 
I zdravstvene službe u Lombardiji saopštile su da bolnice koje su prošle sedmice bile preplavljene sada imaju manje pacijenata, prenosi Rojters.
 
U toj severnoj regiji je više od polovine umrlih iz Italije, koja dosad ima nešto više 15.000 smrtnih slučajeva.
 
U Spalancaniju su lečeni prvi pacijenti oboleli od COVID-19 u Italiji, a radi se o kineskom bračnom paru koji se razboleo krajem januara.
 
Otpušteni su prošlog meseca, navodi agencija. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet