U Domu starih u Splitu 40 osoba pozitivno na virus korona

Štab civilne zaštite Dalmatinske županije saopštio je da je su rezulati testiranja pokazali da je 40 štićenika Doma za stare i nemoćne u Splitu zaraženo virusom korona.

Pored prvobitno deset zaraženih štićenika doma, još 30 štićenika doma u Splitu je zaraženo koronavirusom.

"Tokom večeri dobili smo službenu potvrdu KBC-a Split o testiranju preostalih 39 korisnika Doma za starije i nemoćne osobe Split iz smeštajne jedinice u Vukovarskoj ulici. Od njih 39, 30 osoba pozitivno je na koronavirus, 5 osoba ima negativan nalaz, a kod 4 osobe nalaz je +/- što znači da se kod njih testiranje mora ponoviti. Na dan 09.04.2020. na području Splitsko dalmatinske županije 276 osoba pozitivno je na koronavirus", poručili su iz Štaba Splitsko-dalmatinske županije.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet