Mediji: Amfilohije priveden posle liturgije

Više sveštenika i građana dovedeno je u Centar bezbednosti u Podgorici radi prikupljanja obaveštenja o okolnostima okupljanja ispred verskih objekata, rečeno je crnogorskim Vijestima u Upravi policije tog grada.
Kako pišu Vijesti, iz Mitropolije crnogorsko-primorske je nezvanično rečeno da je među njima bio i mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije.
 
Oni su kazali da je Amfilohije služio liturgiju u crkvi u podgoričkom naselju Zlatica, a da su osim njega privedeni i sveštenci koji su bili u Hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici Mirčeta Šljivančanin, Velibor Džomić i Branko Vujačić.
  • Nivosadjan

    12.04.2020 18:02
    Tako se to radi
  • Djole

    12.04.2020 15:36
    Risto Sotona
    Da se sutra razboli od virusa optuzili bi Djukanovica za njegovu bolest.
  • Sve

    12.04.2020 15:35
    Jaki
    Pravni sistemi....hapsit popove u crkvi i izletnike na planini.....A da malo švercere...neplatise poreza..narko dilere...ratne i posljeratne profitere...gradevinsku mafiju...uvoznicke lobije...kamatare...korumpirane drzavne sluzbenike...pocmete u zatvore trpati???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izabrana treća vlada Andreja Plenkovića

Posle desetočasovne rasprave Hrvatski sabor je izglasao treću vladu Andreja Plenkovića, bivšeg i budućeg premijera i predsednika Hrvatske demokratske zajednice (HDZ).