Preminuo član posade američkog nosača aviona "Teodor Ruzvelt"

Američka ratna mornarica saopštila je danas da je preminuo jedan član posade nosača aviona "Teodor Ruzvelt" koji je oboleo od korona virusa.
Ime preminulog mornara nije objavljeno, a on je bio pozitivan na testu urađenom 30. marta, nakon čega je u bazi na ostrvu Gam stavljen u izolaciju.
 
Pre četiri dana zdravstveno stanje mu je pogoršano, nakon čega je prebačen u lokalnu bolnicu, ali je danas preminuo.
 
Na nosaču aviona "Teodor Ruzvelt" zaraženo je 585 članova posade, a skoro 4.000 njihovih kolega, koji su pozitivni, iskrcali su se sa broda.
 
Nakon izbijanja epidemije sekretar ratne mornarice Tomas Modli smenio je kapetana broda Breta Krozijera, koji je sa palube ispraćen uz ovacije članova posade.
 
Modli je potom otišao na brod i održao govor u kojem je izvređao članove posade zbog njihove podrške kapetanu, a pet dana kasnije podneo je ostavku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet