Ubijen naučnik koji je istraživao virus korona

Profesor Univerziteta u Pitsburgu Bing Liu koji se, kako tvrdi univerzitet nalazio na pragu "veoma značajnih otkrića" o korona virusu, ubijen je iz vatrenog oružja za vikend.
Ubijen naučnik koji je istraživao virus korona
Foto: FoNet/AP
Pronađen je u svojoj kući u subotu sa prostrelnim ranama na glavi, vratu, ramenima i ekstremitetima, saopštila je policija, prenosi CNN.
 
Istražitelji veruju da je neidentifikovani drugi muškarac koji je pronađen u svom automobilu, pucao u Liuja i ubio ga u kući, a da se zatim vratio u automobil gde je izvršio samoubistvo.
 
Policija veruje da su se njih dvojica poznavala, ali navodi da nema nikave indikacije da je Liu ubijen zato što je Kinez.
  • Чобан

    07.05.2020 07:10
    Само ти веруј да си битан светској елити, да они брину за твоје здравље, да троше новац како би ти живео боље, сретније и дуговечно...Настави да блејиш док не дође ред и на тебе...
  • Bata jegulja

    06.05.2020 17:58
    Bata jegulja
    Pa to je normalno mrtva usta negovore.
  • Ja se kopćam

    06.05.2020 17:11
    Na leđa
    Ma nije veštački napravljen !
    I nije napravljen zbog para !
    I nema zavere !
    Bee bee beeee

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet