Tramp će se svakodnevno testirati na virus korona

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će se svakodnevno testirati na virus korona, nakon što je njegov lični pomoćnik bio pozitivan.
On je rekao da taj slučaj naglašava da je pogrešno koristiti testiranje samo da bi se utvrdila sigurnost, prenosi CNN.
 
"Šta se dešava u periodu između testiranja i samo nekoliko dana kasnije", upitao je Tramp.
 
Naveo je da je prošlo samo nekoliko dana od kada je pomoćnik poslednji put testiran, do trenutka kada je utvrđeno da ima virus.
 
Tramp je rekao da je imao "vrlo malo ličnog kontakta" sa zaraženim pomoćnikom.
 
Situaciju je opisao kao "pomalo neobičnu".
  • Aleksandar

    08.05.2020 07:33
    I mi to radimo
    To se radi i kod nas svakodnevno se testiraju isti ljudi da bi bili negativni i da bi procenat pozitivnih bio što manji.Samo neko to i prizna.Sada kada se sve otvori i profunkcioniše proglasiće se i kraj epidemije a masovno testiranje će pokazati da smo stekli kolektivni imunitet a sve temperature i upale pluća tretiraće se kao i ranijih godina.Samo je neko zaboravio da je ovo bolest,i da ništa nije kao u knjigama.Kad krene haos proći će izbori i onda će neko nekog proglasiti krivcem,kao recimo ministar Šarčević kod krađe testova,nikom ništa,a svi će biti srećni što su živi.Uzeće se kredit od arapa od nekoliko milijardi sa počekom i to je to.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Letonci pozvani da podrume pretvore u skloništa

Vlasti Letonije, baltičke zemlje koja je susedna Rusiji, pozvale su danas građane da preurede svoje podrume u skloništa od vazdušnih napada, povodom tradicionalnog nacionalnog dana čišćenja.