BiH otvara granice sa svim susedima 1. juna

Savet ministara Bosne i Hercegovine doneo je odluku o otvaranju granica BiH sa susednim državama 1. juna.
BiH otvara granice sa svim susedima 1. juna
Foto: Pixabay
Kako je rekao predsedavajući Saveta Zoran Tegeltija, odlučeno je da se otvore granice sa Srbijom, Hrvatskom i Crnom Gorom, a od 1. juna biće otvoreni i aerodromi u BiH, javlilu su sarajevski mediji.
 
Odluka se odnosi samo na ulazak građana Hrvatske, Srbije i Crne Gore, s obzirom na to da je epidemiološka situacija u regionu poslednjih dana stabilnija.
 
Aerodromi u Sarajevu, Tuzli i Mostaru otvaraju se od 1. juna za međudržavni saobraćaj uz poštivanje određenog režima. Tegeltija je rekao da se ova mera odnosi i na državljane Crne Gore i pored toga što ta zemlja nema sličan tretman prema građanima BiH.
  • Dada

    30.05.2020 17:42
    Slovenija
    Pa koji je razlog ,da niste ukunili i Sloveniji.
  • Баја

    28.05.2020 21:45
    Хвала Богу!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet