Nastavak obračuna kriminalnih klanova u zatvoru u Crnoj Gori

Podgorički mediji su objavili da je u Istražnom zatvoru u Podgorici pritvorenik Nikola Drecun, blizak kavačkom klanu, napao Ranka Radulovića.
Nastavak obračuna kriminalnih klanova u zatvoru u Crnoj Gori
Foto: 021.rs (ilustracija)
Mediji navode da je tokom šetnje Drecun dvaput improvizovanim bodežom ubo Radulovića te je odveden u Urgentni blok Kliničkog centra.
 
Radulović, koji slovi za šefa škaljarskog kriminalnog klana, pritvoren je, jer je s državljaninom Albanije Erogenom Brajovićem i Kotoraninom Igorom Vukotićem optužen za formiranje kriminalnih grupa.
 
Smatra se da su te grupe je planirale ubistva policijskih funkcionera, glavnog specijalnog državnog tužioca Milivoja Katnića i njegovog sina, kao i ubistva navodnih članova drugih kriminalnih grupa.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet