VIDEO: Svi policajci napustili SWAT tim u Bafalu zbog suspenzije kolega

Svih 57 pripadnika policijske taktičke jedinice (SWAT) u Bafalu, u američkoj državi Njujork, podnelo je ostavke u znak protesta zbog suspenzije dvojice kolega koji su snimljeni kako obaraju demonstranta, starog 75 godina, na zemlju, preneli su lokalni mediji.
Policajci su gurnuli demonstranta, nakon čega je on pao na zemlju i udario glavu, a oni su prošli pored njega. Objavljen je i video snimak incidenta, nakon čega su suspendovani i pokrenuta je istraga o njihovoj odgovornosti.
 
Lokalni policijski zvaničnik rekao je da su oni "samo radili svoj posao" i da su njihove kolege, u znak protesta zbog suspenzije, podnele ostavke na mestu u timu.
 
  • Kaćanka

    07.06.2020 08:48
    Amerika i Engleska biće zemlja proleterska!!
  • SZZS

    06.06.2020 23:48
    Slobodan Milošević
    SFRJ je država koju ni Rim nije imao. Zato, ponavljajte, ponavljači. Neka svi ispaštaju x faktor 100.... Milošević je za vas, napredni svete, Sveti Otac. Zato, podrška policiji!
  • Slobodar

    06.06.2020 16:03
    Zašto se nisu zaustavili?
    Pravi slobodar, ni godine ga ne sprečavaju da "stane na crtu". Nažalost, bahati policajci su ga bez naredjenja i ikakve opomene gurnuli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet