Obdukcija pokazala da se glumica Naja Rivera slučajno utopila

Uzrok smrti američke glumice Naje Rivere je slučajno utapanje, potvrđeno je obdukcijom.
Obdukcija, obavljena dan nakon što je telo pronađeno u jezeru Piru u Kaliforniji, nije pokazala tragove povreda ili bolesti koje su mogle da doprinesu utapanju, kao ni prisustvo alkohola ili droge u krvi, rekao je patolog okruga Ventura u saopštenju.
 
Identitet je potvrđen na osnovu stomatološkog kartona.
 
Rivera, 33-godišnja zvezda televizijske serije "Glee", nestala je dok se vozila iznajmljenim čamcem sa četvorogodišnjim sinom. Njeno beživotno telo pronađeno je u jezeru nakon petodnevne potrage.
 
Dečak je pre pet dana pronađen kako spava u čamcu i od tada se njegova majka vodila kao nestala. Riverin sin je imao na sebi pojas za spasavanje. Još jedan pojas nađen je u čamcu, kao i stvari i dokumenti glumice.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Rusija proteruje diplomatu Moldavije

Zvanična Moskva odlučila je da na nedavno proterivanje zaposlenog u ruskoj ambasadi u Moldaviji odgovori uzvratnom merom i protera zaposlenog u ambasadi Moldavije u Moskvi.