Guverner Oklahome ima koronu

Guverner Oklahome Kevin Stit saopštio je danas da je testiran pozitivno na korona virus i da se nalazi u izolaciji u svojoj kući.
Guverner Oklahome ima koronu
Foto: Pixabay
Stit je prvi guverner jedne američke savezne države koji se razboleo od korona virusa, a testiranjem je utvrđeno da članovi njegove porodice nisu zaraženi, preneo je AP.
 
Guverner Oklahome je bio među najglasnijim zagovornicima ukidanja svih restriktivnih mera i odbacio je zahteve epidemiologa da se propiše obaveza nošenja maski, bar u zatvorenom prostoru.
 
"Moramo da poštujemo pravo ljudi da ne nose maske", poručio je Stit, kada je od njega traženo da se to uvede u državi.
 
Njegovo saopštenje da je pozitivan objavljeno je u danu kada je u Oklahomi registrovan najveći broj zaraženih u jednom danu - 1.075.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet