Počela kampanja "Srbi za Trampa": "Američki Srbi razumeju koliko destruktivan komunizam može biti"

Samo u prvoj nedelji kampanja "Srbi za Trampa" dobila je veliku podršku, između ostalog i prvu službenu Dena Seversona, komandanta mornarice i "top gan" pilota u penziji, koji se kandiduje za Kongres u 19. okrugu na Floridi.
Kampanja je započeta 3. avgusta sa ciljem da mobiliše oko milion državljana SAD srpskog porekla da pomognu ponovni izbor predsednika Donalda Trampa, prenosi Srpski radio Čikago.
 
Severson je rekao da se suočavamo sa "velikim pritiskom i kretanju demokrata prema komunizmu", i dodao da američki Srbi razumeju "koliko destruktivan komunizam može biti".
 
"Apsolutno je divno videti ih kako se udružuju kako bi sprečili da radikalna levica uspostavi nešto tako opasno u našoj zemlji", rekao je Severson.
 
Kampanju su pokrenule Olga Ravasi i Pamela Kolins u cilju promovisanja građanskog i političkog angažmana srpske zajednice u SAD.
 
"Podržavamo predsednika Donalda Trampa zato što se nacija suočava sa egzistencijalnom krizom i u vreme velike nestabilnosti potreban je kontinuitet snažnog vođstva predsednika Trampa, poverenje u vremenu teških odluka, i preka potreba za zakonom i redom", rekle su Ravasi i Kolins.
 
"Srbi za Trampa" 2020. planiraju da nastave razvoj mreže kako bi formirali snažnu bazu pristalica u svakoj ključnoj saveznoj državi, što je vrlo bitno za ponovni izbor Trampa za predsednika.
 
Palma: Podržavamo Trampa, pozivamo Srbe u SAD da glasaju za njega
 
Jedinstvena Srbija (JS) podržava kampanju u SAD, pod nazivom "Srbi za Trampa", izjavio je predsednik ove stranke Dragan Marković Palma.
 
Kako je saopšteno, on je pozvao "sve Srbe u SAD da daju podršku Donaldu Trampu u predsedničkoj kampanji i time pomognu i svojoj matičnoj državi Srbiji u borbi za istinu i pravdu, posebno kada je u pitanju Kosovo i Metohija".
 
"Svi znamo koliko je zla Srbiji nanela administracija na čelu sa bračnim parom Klinton, a takvu politiku bi sigurno nastavio i Trampov protivkandidat Džo Bajden", uveren je Marković.
  • treba naci put

    10.08.2020 13:51
    ako
    vi Jugo nostalgičari nemate pojma, to kakav komunizam hoće da zavedu u Americi je sasvim drugačiji od onog "našeg". Kapitalo-komunizam (verovali ili ne) ,kontrola govora od strane velikih kompanija, otimanje od onih koji su zaradili svoj dolar,tj.srednje klase,,da bi se davalo onim "neprivilegovanima" iliti parazitima.
    A koja je vaše rešenje, onaj Bajden što voli da pipka decu i žene? Razmisli malo
  • Ilija

    10.08.2020 13:42
    Mi smo Trampovi, Tramp je nas
    Ne mogu nesto da se setim sta je to Tramp uradio dobro za Srbiju osim sto je Dacicu dao autogram a Vucic se ,kako sam tvrdi, cetiri puta rukovao sa njim(pre korone).
  • Dragan

    10.08.2020 13:08
    Hh
    Ha,ha,ha i još crnci i indijanci podrže pa da cirkusvbude kompletan sa njim kao klovnom.Republikanci birajte nivog jer sa ovim koji je direktno kriv za milionske žrtve od virusa nećete pobediti.Tramp i ovi tkzv Srbi još čekaju Supermena,Betmena,raznevfoke itd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.